INPRODMASH & UPAKOVKA

INPRODMASH & UPAKOVKA

INPRODMASH & UPAKOVKA

2019 08 вересня

Компанія «Termoformers» запрошує відвідати 28 міжнародну спеціалізовану виставку устаткування, технологій і упаковки для харчової промисловості.
INPRODMASH & UPAKOVKA це найбільша виставка в Україні, яка проходить один раз на рік.
Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці 10-12 вересня 2019 року.

Номер нашого стенду С09

Будемо раді Вас бачити.

Інші новини

2021
30 серпня

INPRODMASH & UPAKOVKA

Компанія «Termoformers» запрошує відвідати 29 міжнародну спеціалізовану виставку устаткування, технологій і упаковки для харчової промисловості. INPRODMASH & UPAKOVKA це найбільша виставка в Україні, яка проходить один раз на рік. Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці 14-16 вересня 2021 року. Будемо раді Вас бачити.
2019
29 липня

Особливості упаковки м'яса і риби

М'ясо та риба – це продукти, що швидко псуються. Згідно санітарно-гігієнічних норм України, продукти такого типу повинні поставлятися в упаковці. Тип упаковки підбирається, залежно від потреб виробництва.
2019
22 липня

Види пакувального обладнання

Пакувальне обладнання застосовується в харчовій промисловості і непродовольчої сфері. Упаковка виконує бар'єрну функцію, перешкоджаючи потраплянню бруду, пилу і мікробів. Збільшує термін зберігання продуктів, зберігає корисні мінерали і вітаміни. Покупці отримують реалістичний вигляд товару, можуть бачити колір і стан продукції. Упаковка - це можливість конкурувати з іншими виробниками, пропонуючи споживачам високоякісні продукти.
2019
15 липня

Обладнання для пакування ковбасних виробів: яке вибрати?

Ковбасні вироби займають 3 місце за популярністю на українському ринку, поступаючись хлібобулочних і молочним продуктам. Ковбаса – продукт, що швидко псується, тому, вимоги до його упаковки і транспортування високі. Завдання виробника – вигідно представити свою продукцію, зберігши смакові якості, аромат і апетитний зовнішній вигляд. Домогтися таких характеристик дозволяє правильно підібране пакувальне обладнання.
2019
08 липня

Як підібрати термоформер для виробництва?

Наша компанія пропонує пакувальне обладнання для потреб малого, середнього і великого бізнесу. У каталозі представлені європейські машини від провідних виробників MULTIVAC, VARIOVAC, WEBOMATIC, ULMA, VC999, GEA і інші.
2019
24 червня

Що вигідніше, купити нове пакувальне обладнання або б/в?

Підбираючи обладнання, потрібно враховувати безліч характеристик, але найголовніше - це якість самого обладнання і сервісне обслуговування.